Paní Anna měla na Ježíškova vnoučata zvláštní přání. Není totiž určené pro ni samotnou

24. listopad 2018

Ježíškova vnoučata už pomalu začínají plnit přání. Důkazem je například paní Anna, která žije v Domově důchodců ve Dvoře Králové nad Labem. Její přání je ale tak trochu jiné, není totiž určené pro ni samotnou. 

Ježíškova vnoučata dokáží splnit i kuriózní přání. Jedno takové má paní Jarmila

Paní Jarmila žije v Domově důchodců ve Dvoře Králové nad Labem

Když se zeptáte staršího člověka, co by si přál najít pod stromečkem, většinou odpoví, že nic nepotřebuje, že všechno má. Pak se ale třeba zamyslí a vysloví přání, které jeho okolí překvapí. Tak nějak to bylo i u třiaosmdesátileté paní Jarmily, která žije v Domově důchodců ve Dvoře Králové nad Labem. A dobrou zprávou je, že se jí její přání už brzy vyplní. Chcete vědět víc?

Reportérka Jana Házová se do Dvora Králové nad Labem vypravila a paní Annu zastihla právě ve chvíli, kdy za ní přišlo její Ježíškovo vnouče. „Já jsem měla přání, prostě něco pro pejsky," svěřuje se paní Anna.

Ta chodí pravidelně do zdejšího útulky pejsky krmit. „Chodím každý den. Jen v sobotu ne. Mám tam svoje zvířátka. Jednomu je už 17 let a druhému 13 roků."

Čtěte takéJežíškova vnoučata

Aniččino přání se rozhodla splnit slečna Tereza z Náchoda, která se tak stala Ježíškovým vnoučetem: „Mě se líbilo, že chce spíš něco pro pejsky, než jen pro sebe." Tak donesla spoustu dobrot a pamlsků, které jsou určeny právě pejskům.

Společně jsme se všichni vyrazili podívat za miláčky paní Anny.

Čtěte takéPsí útulek Dvůr Králové nad Labem

„Chodím se za nimi každý den, bez ohledu na počasí. I když prší, nebo sněží a je ošklivo. Vždy mne to donutí k pohybu. Jinak bych už snad ani nechodila a byla jen na vozíku," usmívá se Anička.

Další dobroty dostanou pejsci paní Anny pod stromeček. Tedy na Štědrý den, v pondělí 24. prosince.

border collie, několik pejsků, psi, hra
autoři: Jana Házová , baj
Spustit audio

Související