Oslavte s námi 7. narozeniny Plusu! Máme pro vás soutěž a speciální vysílání

28. únor 2020

Český rozhlas Plus slaví 1. března sedmé narozeniny a při té příležitosti si pro vás přichystal na první březnový týden bohatý program, který vyvrcholí v pátek 6. března speciálním vysíláním.

Už od pondělí 2. března můžete soutěžit ve vysílání o 7 rozhlasových DAB rádií. Stačí, když nám na e-mailovou adresu narozeniny.plus(v)rozhlas.cz odpovíte na otázku „Proč posloucháte Český rozhlas Plus?“

Čtěte také

Nejzajímavější odpověď bude každý den vybírat šéfredaktor stanice Petr Šabata a její autor získá jedno digitální rádio. Poslouchejte proto ranní vysílání a nezmeškejte příležitost si zasoutěžit.

Své odpovědi posílejte každý den od pondělí 2. března do pátku 6. března mezi 8:00 a 13:00 nebo po vyhlášení moderátorem v ranním vysílání Plusu. Pravidla soutěže najdete na našich webových stránkách.

Po celý týden také uslyšíte netradiční Interview Plus, kde se v roli moderátorů vystřídají Jindřich Šídlo, Nora Fridrichová, Magda Vášáryová, Martin Veselovský a Tomáš Sedláček. Uslyšíte je od pondělí do pátku krátce po 11:30.

Poslouchejte speciální vysílání

Oslavy sedmých narozenin zakončí v pátek 6. března speciální odpolední vysílání od 14:00 do 18:00. Uslyšíte třeba komentátora Petra Hartmana, experta na Rusko Libora Dvořáka nebo analytika a experta na politiku EU (a pivního sommeliera) Filipa Nerada.

Čeká vás také živé vysílání pořadu Den podle… s Petrem Šimůnkem a Ondřejem Konrádem. Další informace a hosty najdete v Programu.

Během celého odpoledne také uslyšíte speciální hosty, mezi kterými nebudou chybět hudebník Tomáš Klus, politický komentátor Jindřich Šídlo a expertka na politický marketing Anna Shavit. 

Původně plánované vysílání za účasti veřejnosti ze studia S1 v pátek 6. 3. od 14 do 18 bylo zrušeno jako preventivní opatření na ochranu před možným šířením koronaviru. Děkujeme za pochopení. Aktuální informace najdete na facebookové události.

autor: Zuzana Netolická
Spustit audio