Novou britskou celebritou je handicapovaný fanoušek skupiny Coldplay

11. červenec 2017

V Británii se stal novou celebritou handicapovaný fanoušek skupiny Coldplay. Večerník Evening Standard píše, jak na koncertě kapely v Dublinu zvedli diváci nad hlavy devětadvacetilého vozíčkáře Roba, trenéra fitness. Všiml si toho frontman kapely Chris Martin a vyzval dav, aby muže vynesli na jeviště. Rob pak Martina doprovodil na harmoniku při zpěvu nové písně o Dublinu.

Fanoušci se Robovi začali věnovat poté, co na něj nešťastnou náhodou během koncertu někdo spadl. Vozíčkář později vysvětlil médiím, že se mu dotyčný za nehodu několikrát omlouval, a s přáteli pak trval na tom, že zajistí, aby lépe viděl, až se nakonec ocitl na jevišti.

Když se objevil mezi muzikanty, 83 tisíc účastníků koncertu začalo jásat, a tak si prý vyzkoušel, co to znamená být populární. Video s ním se začalo rychle šířit po sociálních sítích a telefon mu od té chvíle nepřestal zvonit.

Rob poděkoval Chrisovi Martinovi, který mu tento mimořádný zážitek zprostředkoval. Uvedl, že i v dobách, kdy zažíváme neštěstí jako v Londýně, Manchestru nebo Paříži, je důležité život nevzdávat. Předem prý nevíme, co dobrého nás v něm ještě čeká, dodává Evening Standard.

autor: mam
Spustit audio