Andrea Samešová

zprávařka

Připravuji aktuální zprávy nejen z našeho regionu.

V Českém rozhlase Plzeň pracuji od května roku 2014. Práci „na mikrofon" se ale věnuji přes 20 let a naštěstí jsem stále ve fázi, že je to spíše zábava.

Už odmalička mě bavilo recitovat, psát, tvořit, zpívat nebo skládat básničky a jsem ráda, že u "tvorby" zůstávám, i když se samozřejmě lépe tvoří a čtou ty dobré zprávy. Český rozhlas vždy byl, je a bude pojem, tradice a příjemný společník pro všechny věkové kategorie a jsem ráda, že se na vysílání mohu podílet. Práci v rozhlase navíc schvaluje i moje babička, která mě ráda poslouchá a jiná rádia by prý nerozdýchala:-).  

Co mne přivedlo k mikrofonu? 

Je to už pěkná řádka let, co jsem šla do jednoho nejmenovaného soukromého rádia na konkurz (20 let). Je to práce, po které jsem vždycky toužila, která mě naplňuje, baví a snad nikdy neomrzí.

Co mě baví: 

Sport, při kterém si úžasně vyčistím hlavu. Poslední roky se věnuji hlavně tenisu, i když to není moc poznat:-) a stále se řadím mezi věčné začátečníky. V zimě pak vedou lyže. Mám ráda i procházky v přírodě, běh, moře, hory a cyklovýlety. Mám štěstí, že sportem žije celá rodina a můžeme podnikat vše společně s dětmi. Baví mě fotografování, zpívání, zahrádka, pečení, ráda si povídám se zajímavými lidmi a fandím plzeňským hokejistům a fotbalistům.

Všechny články

Sledujte nás

Kolegové