Veronika Hájková

moderátorka

Zvířecí agentka Klubu Rádia Junior

Co na Rádiu Junior dělá:
Jako zvířecí agentka moderuje čtvrteční Klub Rádia Junior. Tam vždycky přivítá hosta, který s sebou přivede nějaké zvíře.

Co děláš, když zrovna nejsi v Rádiu?
Všude,a vlastně často i v rádiu, jsem s pejskama.Doopravdy nebo alespoň v duchu. Buď s mýma psíma holkama Frídou a Mimi blbneme venku, nebo něco dělám pro pejsky, kteří zatím neměli v životě skoro žádné štěstí, a tak jim v naší organizaci Se psem mě baví svět hledáme domovy, kde je budou mít rádi. Protže pejskové mají velká srdce a každý v tom svém potřebuje mít i svého člověka. My lidi dokážeme být celí i bez psů, ale pejsek, dokud nenajde svého člověka, tak žije jen napůl.

Jaký je tvůj největší zážitek se zvířetem?
Největší asi s kobylkou, která se mě pokusila shodit, protože chtěla jít se svou koňskou kamarádkou na vycházkku do lesa. Když jsme byly pod jabloní, poskočila,aby mě o tu větev sundala. Já jsem se ale v sedle udržela a paní trenérka mě pochválila.

A nejmenší asi, když mě v Lánské oboře při natáčení o knížce Ferda Mravenec kousl svižník, nebo nedávno v Klubu RJ mě hryzla pakobylka, a to fakt hodně. Musela jsem říci jau!

Stane se kouzlo… ráno se probudíš a zjistíš, že se díváš na svět zvířecíma očima. Kdo myslíš, že jsi a proč?
Jsem můj buldok Belinda a mžourám na mě a říkám si: jestli tahle holka, co tady luxuje moje chlupy, je zvířecí agentka, tak kdo jsem já? James Bond???

Všechny články

Stránky