Můžeme dál... Bulharsko

22. říjen 2012

Cesta Davida Vávry Bulharskem a jeho přednáška s podtitulem "otisky za 7 tisíc let a odeznělá současnost".

Další díl architektonických přednášek cyklu Můžeme dál…, který pravidelně natáčíme v klubu Dobeška. Během hodiny a půl vás David Vávra provede starou i současnou bulharskou architekturou, která ho osobně na jeho cestě zaujala. Přednášku poprvé publikujeme ve webové aplikaci Edumeta, uslyšíte ji tedy a uvidíte přesně tak, jak byla přednesena a promítána. Zaznamenal ji přímo notebook, ze kterého běžela prezentace.

Autorem veškerých autorských děl obsažených v těchto audiovizuálních materiálech je David Vávra a Český rozhlas vykonává na základě poskytnuté licence práva k těmto autorským dílům, k audiovizuálním záznamům a k dalším předmětům duševního vlastnictví. Jakékoliv jiné užití než přehrání audiovizuálních záznamů pro osobní potřebu, zejména zhotovení rozmnoženiny a jakékoliv jejich šíření, je nepřípustné, a je porušením autorského zákona a v rozporu s trestněprávními předpisy.

autor: mrk
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.