Můžeme dál... Architektura Londýna (1. díl)

8. prosinec 2008

AUDIOSLIDESHOW David Vávra vás provede dominantami moderní architektury Londýna. Čeká na vás dvacet pět minut zábavy a osmdesát fotografií.

Máte rádi Davida Vávru jako průvodce televizními Šumnými městy? V trochu jiné poloze ho znáte z našich audioslideshow, natáčíme je v komorní atmosféře klubu Dobeška. Pokračujeme dalším z architektonických setkání nazvaných Můžeme dál.

Architektonické setkání s Davidem Vávrou trvá 25 minut a prohlédnete si v něm osmdesát fotografií.

Pokud máte jakékoliv připomínky k formátu AUDIOSLIDESHOW, pište na marek.kucharik@rozhlas.cz.

Všechna audioslideshow cyklu Můžeme dál... najdete na adrese
LEONARDO.ROZHLAS.CZ/VAVRA.

Autorem veškerých autorských děl obsažených v těchto audiovizuálních materiálech je David Vávra a Český rozhlas vykonává na základě poskytnuté licence práva k těmto autorským dílům, k audiovizuálním záznamům a k dalším předmětům duševního vlastnictví. Jakékoliv jiné užití než přehrání audiovizuálních záznamů pro osobní potřebu, zejména zhotovení rozmnoženiny a jakékoliv jejich šíření, je nepřípustné, a je porušením autorského zákona a v rozporu s trestněprávními předpisy.

autor: mrk
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.