Musk, Trump, Ye. Vlivní konzervativci z různých oborů se zaměřili na sociální média

19. říjen 2022

Ye se chce stát dalším konzervativcem vlastnícím sociální síť a oznámil, že kupuje Parler. Kdo mu ho prodává a jak to souvisí s přehlídkou, kde ukázal kontroverzní tričko White Lives Matter? Pusťte si Kompot a zjistíte také, s kým Kaley Cuoco soupeřila o roli v netflixovském filmu Na nože: Glass Onion a jak dopadl BravoCon, svátek reality TV, který se konal v New Yorku.

Pokračování hitu Na nože: Glass Onion se blíží, divákům se film Riana Johnsona poprvé představil na Londýnském filmovém festivalu minulý týden. Snímek má už teď vysoká hodnocení od fanoušků i kritiků na internetových serverech. Premiéry se samozřejmě zúčastnil Daniel Craig, tedy detektiv Benoit Blanc, a Janelle Monáe, která rovněž hraje hlavní roli. Kdo se na červeném koberci neobjevil, protože roli nedostal? Pusťte si Kompot.

Čtěte také

Čtyřiačtyřicetiletý Ye, dříve známý jako Kanye West, se rozhodl koupit sociální síť Parler. Ta se kdysi snažila přesvědčit bývalého amerického prezidenta, aby se výměnou za čtyřicetiprocentní podíl stala jeho hlavní platformou. Nedomluvili se a Trump letos založil nové médium, Truth Social. O koupi Parleru podle webu POLITICO Ye Donalda Trumpa informoval. V čilé komunikaci je také s podnikatelem Elonem Muskem, který jedná o koupi Twitteru. Dokáže Ye nahnat více fanoušků na konzervativní platformy? Poslechněte si novou epizodu podcastu Kompot.

Jak se Hailey Bieber „usmířila“ se Selenou Gomez? S kým možná randí Billie Eilish a kam spolu chodí na jídlo? A kdo si vydělal čtyři miliardy korun za roli v seriálu? Pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu.

Spustit audio