„Moje parte bude dlouhé.“ Tomáš Töpfer u Terezy Kostkové

8. únor 2019

Herec, režisér, scenárista, podnikatel, ředitel, dědeček…  „A ještě švagr, bratr, strýc… To parte bude dlouhé“, dodává s jiskřivým humorem sobě vlastním Tomáš Töpfer v pořadu Blízká setkání Terezy Kostkové.

„Humor z naší společnosti mizí. Všichni se berou tak strašně vážně! Přitom je to koření života,“ říká v pořadu Blízká setkání Tomáš Töpfer. „Serotonin bych mohl chodit dávat do transfuzní stanice depresivním lidem a zoufalcům, kteří nemají z ničeho radost. Já mám radost i z toho, že jsme se dneska viděli,“ svěřuje se moderátorce Tereze Kostkové.

Moderátorka Tereza Kostková a její host Tomáš Töpfer

„Kdybyste neměla tento pořad, tak bychom se ani nesešli a bylo by mi trapné říkat: Terezko, pojďte na kafe, já vás rád vidím. A víte proč? Protože kromě toho, že jste krásná ženská, jste pozitivní. A já už se nerad scházím s depresivními lidmi. Vyhýbám se tomu. To mě ničí. Říkám manželce, to radši půjdeme na večeři sami.“

Kde by strávil dva roky prázdnin? Která jsou místa jeho dětství? Co soudí o lidské paměti? Na kdy je naplánovaná rekonstrukce Divadla na Vinohradech?

autoři: Tereza Kostková , eh
Spustit audio

Související