Kdo vyhrál DAB rádio v narozeninové soutěži Plusu? Přečtěte si vítězné odpovědi

6. březen 2020

V rámci narozeninové soutěže Českého rozhlasu Plus jste mohli soutěžit o DAB rádia. Stačilo nám napsat, proč posloucháte Plus. Kdo vyhrál?

Odpovědi, kterých se sešlo velké množství, pročítal šéfredaktor Petr Šabata. A všechny výherce i osobně vybral. Tady jsou vítězné odpovědi.

Plus jako lék

Psychický lék na koronavirus,
na globální problematismus,
na český parlamentismus,
zkrátka na všelijaký ismus,
to je pro mě Český rozhlas Plus.
Od té doby, co jej užívám, cítím větší odolnost, jelikož vím...Děkuji;-)

Jaroslav I.

Čtěte také

Při hledání odpovědi na Vaši otázku jsem si uvědomila, že mi vnášíte svými pořady (a mám stále nalazenou Vaši stanici v době kdy jsem doma) do hlavy spoustu kreativních otázek týkajících se problému dneška a role člověka v něm.Učím se konfrontovat své názory (v kuchyni při vaření a při domácích činnostech) s chytrými a často i moudrými lidmi ve Vašem vysílání a hlavně se svým manželem-smějeme se, hádáme se a s pokorou přijímáme obohacení novými poznatky.Jste zdrojem inspirace zájmu o svět kolem nás zabraňující starnout v uzavřenosti a mrzutosti.

Marie Z.

Profesionalita, Lidskost, Univerzalita, Synergie

Dobrý den,
poslouchám Český rozhlas Radio Plus z jednoduchého důvodu - jste pro mne od časných ranních hodin skvělým průvodcem dění kolem nás.
Mám puštěné rádio ve všech místnostech, kde se pohybuji.
Vycházím málo ven, protože špatně chodím (chvála bohu že alespoň tak) a jsem po onkologické operaci. Rodina se vrací v odpoledních hodinách, a tak jste VY mým věrným společníkem (ještě s naším čtyřnohým členem rodiny).
Jsem ráda, že mám příležitost vám toto napsat. No - nepopírám, moderní digitální rádio by se mi velmi hodilo.

Přeji vám všem v rádiu hlavně ZDRAVÍ. A to pomyslné štěstí.

Jana Ch.

Proč poslouchám každý den Rádio Plus?
To je jednoduché. Odpověď je skryta v samotném názvu média - PLUS.

P – profesionalita (celého týmu)
L – lidskost
U – univerzalita (všestrannost témat včetně vědeckých znalostí tlumočených veřejnosti srozumitelným a přitažlivým způsobem)
S – synergie (spolupráce s ambicí porozumět světu)

S pozdravem
Vaše posluchačka

Lenka J.

Neumřít blbej

Jsem od pondělí do pátku každý den v práci, v kanceláři sedím sama a jednoduše potřebuji slyšet lidské slovo.
ČRo Plus je pro mne někdo jako… jako Pátek pro Robinsona

Lenka R.

Abych neumřel blbej.

Petr H.

PROČ POSLOUCHÁM ČESKÝ ROZHLAS PLUS: Nepolitické pořady jsou na vysoké úrovni. U politických pořadů čekám a doufám, že se konečně v redakci najde odvážný redaktor nebo redaktorka, který v souladu se svým svědomím najde odvahu a promluví nebo bude obhajovat i názory „mlčící“ volící většiny, nechtěl bych o tuto událost přijít.

Bude to pro mne zároveň i signál, že ve společnosti dochází i za přispění Vašeho rádia k mírnění nenávisti mezi lidmi s různými politickými názory.

Pokud jste, vážený pane šéfredaktore, dočetl mou odpověď až sem, děkuji za Váš čas a pochopení a rád jsem se Vaší soutěže zúčastnil. I když je mi vzhledem k obsahu jasné, že si rádio budu muset koupit sám.

Přeji Vám fundované a odvážné redaktory, řídící se především svým svědomím se snahou o sdělování pravdy a zbavené nenávisti k lidem s odlišnými názory a k „nepohodlným“ státům podle vzoru komunistické třídní nenávisti.

S pozdravem Váš věrný posluchač

Vladimír S.

autor: Jana Přinosilová
Spustit audio