Je to příjemné, když tě zastaví policajti a znají tě, směje se Miroslav Hanuš alias Korejs

10. prosinec 2019

Miroslav Hanuš je herec, schopný srůst s rolí tak dokonale, že tomu ostatní věří. Přestože pro něj prý popularita nic neznamená, jsou chvíle, kdy pomáhá.

Popularitu mu zajistila role nepříjemného šéfa Korejse v seriálu Případy 1. oddělení. „Je to příjemné, když tě zastaví policajti a znají tě. Zastavili mě nedávno na skútru, když jsem jel na trénink do StarDance. Měl jsem čerstvě propadlou technickou.“

„Dojeli mě, zablikali, já slezl. Policista na mě koukal, rovnou mi tykal, a povídá: Hele, z kterýho jsi oddělení? Říkám: Z prvního. A on: Jo, jasný, už vím. Hele, máš propadlou technickou. A odjel. Dobrej borec! A já doteď nevím, jestli si opravdu myslel, že jsem od policajtů,“ smál se v Blízkých setkáních Miroslav Hanuš.

Na StarDance jsem ukecával nohy

Miroslav Hanuš

S humorem bere i své vyřazení v šestém kole StarDance. „Mohl jsem vyhrát! Ale hodně mě bolely nožičky. Ty se začaly zpočátku divit, pak protestovat, pak už se chtěly odhlásit ze soutěže a já je zbytkem těla ukecával, že budeme pokračovat a třeba budeme slavný. Ale ony že prej jim to takhle stačí, že už jsme slavný dost,“ vysvětlil herec moderátorce Tereze Kostkové.    

Proč obdivuje rozhlasové zprávaře? Byl spokojený se svým výkonem ve StarDance? Mohl vyhrát? Byla to pro něj výzva?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související