Jaký je váš nejoblíbenější pořad na Plusu? Napište nám a vyhrajte DAB+ rádio

21. únor 2022

Český rozhlas Plus slaví 1. března deváté narozeniny a při té příležitosti jsme pro vás přichystali soutěž o devět digitálních DAB+ rádií. Soutěžit můžete od 21. února od 6:00 do 28. února do 13 hodin. Stačí, když odpovíte na otázku: Jaký je váš nejoblíbenější pořad na Plusu a proč?

Český rozhlas Plus má za sebou rok ztížený epidemií covidu a zároveň rok velmi úspěšný, neboť vás, posluchačů, přibylo na rekordní počet 147 tisíc každý den a 232 tisíc týdně (aktuální výsledky měření Radioprojekt). Děkujeme za vaši přízeň!

Čtěte také

Chceme vysílání Plusu dál vylepšovat, a proto budeme velmi rádi, když nám napíšete svůj názor na pořady naší stanice. Odpovědi na soutěžní otázku pošlete na e-mailovou adresu narozeniny.plus@rozhlas.cz, a to ve formě audio nahrávky, nebo napsané. Devět nejzajímavějších vybere šéfredaktor stanice Petr Šabata a autoři získají digitální rádio DAB+.

Ještě než nám pošlete své odpovědi, přečtěte si pozorně pravidla soutěže.

Těšíme se na vaše slova a přejeme hodně štěstí.

autor: Petr Šabata
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.