„Honza Kraus se mnou bohužel od tý doby nepromluvil.“ Tachecí vzpomíná na roztržku s Krausem

17. září 2019

Novinářka a moderátorka Barbora Tachecí má ostrý jazyk. Jaké to je, když vám host odejde v půlce věty nadobro ze studia, prozradila v pořadu Blízká setkání.

V roce 2011 se moderátorka Barbora Tachecí dostala do křížku s moderátorem Janem Krausem. „Vzal mi nahrávadlo, prásknul dveřma a odešel,“ vzpomíná Tachecí v rozhovoru na Dvojce. „Já si dodnes myslím, že jsem se nedopustila ničeho šíleného.“

Ideální chvíle

Moderátorka si ale pochvaluje, že odchod přišel v ideální chvíli. „Už bylo téměř po rozhovoru, takže jsem už měla nabráno to, co jsem později přepsala. A odešel nikoli z živého vysílání, ale z natáčení.“ Kraus sice odnesl její diktafon, ale celý rozhovor zůstal natočený na kameře.

Skvělý PR

„Bylo to skvělý PR,“ přiznává Tachecí moderátorce Tereze Kostkové. „Sice se mnou bohužel od tý doby nepromluvil, ale práce má nějaké oběti,“ připouští. „Měla jsem skvělej materiál. Bylo to nejsledovanější video iDnes za celý rok,“ pochvaluje si.

Urazil jí někdy někdo? Jak na ni reagoval její vůbec první host David Rath? A proč se bojí nosit telefon s internetem? Poslechněte si ze záznamu.

Související