Den s králem popu Michaelem Jacksonem na Regina DAB Praha

24. srpen 2018

Ve středu 29. srpna by Michael Jackson oslavil 60. narozeniny. Jeho muzika žije dál, pojďte si s námi připomenout jeho nejslavnější hity každou hodinu v playlistu prvního pražského digitálního radia Regina DAB Praha.

Michael Jackson vydal za svoji kariéru deset studiových alb, deska Thriller z roku 1982 je stále nejprodávanějším albem všech dob. Po The Beatles a Elvisovi Presleym mu patří i třetí místo historických tabulek v kategorii nejprodávanější umělec všech dob. V roce 1996 vystoupil také v pražské metropoli. Nad Letnou nechal vztyčit svou obří sochu a na jeho nezapomenutelnou show na Letenské pláni přišlo 120 tisíc lidí. Koncert byl součástí jeho posledního světového turné, to další naplánované na podzim 2009 a na rok 2010 už se neuskutečnilo.

Od soboty 25. srpna do úterý 28. srpna do 18 hodin můžete hlasovat na webových stránkách www.reginadabpraha.cz z jeho Top Ten hitů pro ten nejlepší singl! Ty nejlepší uslyšíte ve středu každou hodinu v playlistu prvního pražského digitálního radia Regina DAB Praha a k tomu si čtyři z vás odnesou milý dárek – knihu Michael Jackson, Zpátky v čase.

Připomeňte si s námi Krále popu na Regina DAB Praha, vyberte jeho nejlepší singl a vyhrajte krásnou knihu Michael Jackson, Zpátky v čase!

Spustit audio

Související