CNN Prima News spustila „řádné vysílání“, v O2 TV bude pouze v nových tarifech

1. květen 2020

Diváci tak nyní mohou subjektivně posoudit, jakou obrazovou kvalitu bude mít stanice u jednotlivých operátorů. Doposud byla na programové pozici české CNN šířena pouze animovaná obrazovka s jejím logem.

Zpravodajský kanál CNN Prima News, který odstartuje v neděli 3. května, vstoupil do další fáze příprav na spuštění svého vysílání. Dosavadní animovanou obrazovku s logem stanice nahradil záznam představení tohoto multimediálního projektu, který bude kromě stejnojmenné televize tvořit i webové stránky, obsah do mobilních telefonů a hybridní technologie HbbTV (červené tlačítko). Diváci tak mohou nově posoudit i rozdílnou obrazovou kvalitu v multiplexech Českých Radiokomunikací.

Jako poslední z velkých operátorů potvrdil včera, ve čtvrtek 30. dubna, zařazení CNN Prima News do své nabídky operátor O2 Czech Republic provozující IPTV službu O2 TV. Stanici najdou diváci na pozici 141. Kanál bude dostupný v HD kvalitě, tedy ve vysokém rozlišení obrazu, v tarifech O2 Stříbrná, Zlatá a O2 TV Business. Jako ochutnávku zpřístupní operátor kanál do konce května také všem ostatním zákazníkům s tarify O2 TV S, M, L, XL, Modrá, Bronzová, HBO.

autor: lukpo
Spustit audio

Související