Český rozhlas Plus slaví 10. narozeniny a od února připravil nové ranní vysílání

3. únor 2023

Slavíme desáté narozeniny a v souvislosti s kulatým výročím máme připraveno i několik novinek, které ve svém vzkazu popisuje šéfredaktor Josef Pazderka.

Vážené posluchačky a vážení posluchači Plusu, milí čtenáři našeho webu,

šéfredaktor Plusu Josef Pazderka

dovolte mi, abych vás touto cestou krátce pozdravil a představil se. Jmenuji se Josef Pazderka a od října loňského roku jsem novým šéfredaktorem stanice.

Je mi velkou ctí převzít štafetu po mých předchůdcích v době, kdy si Plus připomíná dekádu existence. Je ve výborné kondici a my s celým týmem chceme dělat vše pro to, abychom ji rozvíjeli dále.

V souvislosti s kulatým výročím stanice jsme pro vás připravili několik novinek. Už od poloviny ledna pro vás ve středu krátce po 14. hodině vysíláme odpolední výběr deseti nejzajímavějších příspěvků Plusu.

Retrospektivu doplňujeme i pohledem dopředu – v rámci série „10 pod 40“ vám v pořadech Interview Plus nebo Osobnost Plus představujeme desítku mladých osobností pod čtyřicet let, kteří nás pravidelně poslouchají.

Čtěte také

Ve středu 1. března 2023 – přesně na 10. narozeniny stanice  pro vás navečer v kavárně Radiocafé na Vinohradské 12 chystáme speciální živé vysílání.

Kdo bude jeho hlavním hostem, necháme ještě jako překvapení. Pokud byste se ho chtěli osobně zúčastnit, ozvěte se nám, prosím, co nejdříve na email: plus@rozhlas.cz. Kapacita kavárny je omezena, vysílat ale budeme pro všechny.

Na Plusu chystáme od 1. února také změny v ranním vysílání – chceme ho zpestřit novými prvky (například přehledem médií se zajímavým hostem) a více propojit s dopoledními pořady.

Oblíbené Pro a proti proto nově uslyšíte již od 9.30 hodin, podcast Vinohradská 12 odvysíláme po desáté dopoledne a Názory a argumenty navážou nově na polední publicistiku, tedy po krátkých zprávách ve 12.30 hod. Věříme, že přijmete tyto změny s pochopením.

Děkujeme za vaši dosavadní přízeň, moc si jí vážíme a sázíme na ni i při získávání nových posluchačů – v lineárním vysílání i digitální produkci. Pokud pro nás máte tipy, postřehy, ozvěte se s nimi. Ne všechno zvládneme realizovat, ale zpětnou vazbu vítáme vždy.

Srdečně,

Josef Pazderka

Spustit audio

Související