Bára Munzarová: Jsem ráda, že můžu oplatit rodičům všechnu lásku

17. říjen 2019

„Odmítám tvrzení bulváru, které mi pracovně i uškodilo, že jsem pověsila profesi na hřebík, abych se mohla starat o rodiče,“ prohlásila herečka v Blízkých setkáních.

„Mám to štěstí, že žiju v rodině, kde se máme rádi, takže pro mě bylo nepředstavitelné, že bych jim nepomohla do maximální možné míry. Měla jsem tu šanci oplatit rodičům všechnu tu péči a lásku.“

„Zároveň to byla i určitá část mojí cesty, protože jsem zažila stav vyhoření, na který teď doplácí moje maminka. Když jí bylo sedmdesát, říkali jsme jí, že nemůže mít pět zájezdů do týdne,“ vzpomínala Bára Munzarová v rozhovoru s Terezou Kostkovou.

Když dojdou baterky 

Bára Munzarová

„To, co mě zastavilo z toho kolotoče, byla nehoda s nohou, kdy jsem se na 5 týdnů musela zastavit. Zjistila jsem, že to jde i bez toho totálního nasazení. A že si můžu dovolit myslet sama na sebe. V tomto duchu jsem se vydala na cestu sebepoznání.“

„Myslím, že se mi to daří a že žiju spokojený život. Snažím se poslouchat svoje vnitřní já a to jsem dřív nedokázala,“ přiznala herečka.   

Proč se jí líbí potápění? Považuje za zátěž být dítětem slavných rodičů? Cítí se šťastná v manželství? Chtěla být herečkou? Co ji teď čeká?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související