360⁰ Pavlíny Wolfové a Silný hlas Markéty Fialové pod červeným tlačítkem CNN Prima News

7. květen 2020

Diváci pozemního vysílání mohou využívat doplňkové služby stanice na platformě HbbTV od samého počátku. Jednou z výhod je například stream vysílání se základním HD rozlišením 720p.

Mediální skupina Prima provedla další změny pod virtuálním červeným tlačítkem zpravodajského kanálu CNN Prima News. Nová tematická stanice nabízí nyní pouze ke svému archivu pořadů pod stejnojmennou rubrikou v hybridním menu, naopak ostatní programy Primy mají tuto nabídku více rozvětvenou. Diváci tu nyní nově najdou nejen archiv pořadů, ale i živé vysílání s doplňkovými funkcemi a přímý přístup do databáze formátů 360⁰ Pavlíny Wolfové a Silný hlas Markéty Fialové.

Doplňkové internetové funkce mohou u zpravodajské televize využít v tuto chvíli pouze diváci pozemního vysílání v multiplexech Českých Radiokomunikací. Jedná se o Regionální síť 8 pokrývající svým signálem prakticky všechna krajská města republiky a DVB-T2 nabídku a téhož operátora. Jednou z výhod hybridního vysílání Primy je to, že už české verze CNN se diváci dostanou i ke streamu vysílání se základním HD rozlišením 720p. Ostatní operátoři zatím HbbTV nabídku neaktivovali.

autor: lukpo
Spustit audio

Související